Mauro Júnior opnieuw geblesseerd in onderling duel PSV

22 december 2022, 16:30

PSV heeft op het trainingskamp in Marbella een onderling oefenduel afgewerkt. Na de wedstrijd gingen de meeste zorgen uit naar Mauro Júnior, die vroegtijdig naar de kant ging met een naar het zich laat aanzien nieuwe blessure, nu aan de schouder. 

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat het uitvallen van Mauro Júnior 'slecht en serieus nieuws' is voor de Eindhovenaren. De Braziliaan stond wegens liesklachten al het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft langs de kant. Alleen in het Europa League-duel tegen Arsenal (2-0 winst) en het daaropvolgende Eredivisie-duel met FC Groningen (4-2 verlies) kwam hij als invaller binnen de lijnen. 

Het onderlinge oefenduel in Marbella eindigde in een 3-0 zege voor 'PSV 1'. In de eerste helft maakte Noni Madueke vanaf de strafschopstip de 1-0. Na rust werd de score verdubbeld door Marco van Ginkel, waarna Madueke met zijn tweede treffer de eindstand op 3-0 bepaalde.

PSV speelt nog één oefenduel voordat het de Eredivisie weer hervat. Op 30 december ontvangt het regerend Italiaans kampioen AC Milan. Een week later, op zaterdag 7 januari, hervat het elftal van Ruud van Nistelrooij de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. PSV ging als nummer twee van de Eredivisie de vervroegde winterstop in. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen