Lyon wil Diarra voor Diarra

21 augustus 2006, 10:02

Lyon ziet in Alou Diarra de ideale opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Mahamadou Diarra. De achternaamgenoot van de Malinees stond de afgelopen seizoen onder contract bij Racing Lens en ontwikkelde zich in die periode tot een vaste waarde in de Franse nationale selectie. Er zijn echter kapers op de kust voor Lyon. Ook AS Roma, dat eerder al een principe-akkoord leek te hebben met Diarra, wil de Franse middenvelder overnemen.

De overgang van Alou Diarra naar AS Roma leek vorige week zou goed als rond, maar de interesse van Olympique Lyon verandert de situatie voor de Fransman volledig. De 25-jarige middenvelder blijft volgens l'Equipe het liefst in Frankrijk voetballen en een transfer naar Lyon zou voor hem de ideale volgende stap in zijn loopbaan zijn. 

Over de transfersom, die ongeveer zeven miljoen euro bedraagt, hebben Lyon en Lens al een akkoord weten te bereiken. Het wachten is nu alleen nog op Diarra zelf. De Fransman zal eerst AS Roma moeten afzeggen, waarna hij zijn handtekening kan zetten onder een contract bij regerend Ligue 1-kampioen Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen