Haaland is los; meer treffers dan negen clubs in Premier League

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 december 2022 – Erling Braut Haaland was woensdagavond met twee doelpunten weer eens van grote waarde voor Manchester City. De spits uit Noorwegen bracht zijn totaal van het huidige seizoen daarmee al op twintig. Dat is meer dan de selectie van Chelsea gezamenlijk scoorde in competitieverband.

Haaland is los; meer treffers dan negen clubs in Premier League

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Haaland speelde dit seizoen veertien wedstrijden in de Premier League. Daarin vond hij dus twintig keer het net en fungeerde de doelpuntenmachine drie keer als aangever. Daarnaast liet Haaland in de Champions League vijf keer het net bollen in vier wedstrijden. Ook in de Carabao Cup heeft de 22-jarige aanvalsleider al gescoord. Meer doelpunten zullen ongetwijfeld snel volgen.

Lees ook: 'City wil aankoop van 120 miljoen euro ruilen voor Portugese aanvaller'

In de tussentijd zullen veel clubs in de Premier League zich wel even achter de oren krabben. Zo heeft Chelsea in de competitie pas negentien keer gescoord en dat is dus een keer minder dan Haaland. Chelsea heeft echter veel gezelschap. Crystal Palace, Aston Villa, AFC Bournemouth, West Ham United, Everton, Wolverhampton Wanderers, Nottingham Forest en Southampton staan ook nog onder de spits.

Premier League
Haaland krijgt de komende periode de nodige kansen om zijn cijfers nog maar eens aan te scherpen. Hij sluit het kalenderjaar met City aanstaande zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen Everton. Daarna volgen in januari vier wedstrijden. Dat zijn overigens niet de gemakkelijkste duels. Er wordt namelijk gespeeld tegen Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur en Wolverhampton.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd