Madueke doet Gakpo even vergeten met fraaie goals: PSV stunt

30 december 2022, 20:07

PSV heeft in een heerlijke oefenwedstrijd vertrouwen getankt richting de herstart van de Eredivisie. De Eindhovenaren sloten de oefencampagne af met een klinkende overwinning op de Italiaanse topclub AC Milan. De regerend landskampioen uit Milaan kreeg in het Phillips Stadion een enorm pak slaag: 3-0.

Grote man aan de kant van PSV was Noni Madueke. De Engelse aanvaller miste een flink deel van de eerste seizoenshelft vanwege spierproblemen, maar lijkt helemaal klaar voor de herstart van het clubvoetbal. De jonge aanvaller knalde de bal voor rust op heerlijke wijze tegen de touwen. Na rust kwam Madueke opnieuw naar binnen en zocht hij met succes de verre hoek. 

Bekijk hier: de heerlijke treffer van Madueke

Voordat Madueke de hoofdrol greep, had Guus Til de score al geopend namens de thuisploeg. De middenvelder kopte raak op aangeven van linksback Philipp Max. Til had een basisplaats omdat concurrent Xavi Simons pas net terug is van zijn WK-deelname. Hij begon daarom op de bank, net als Luuk de Jong en Érick Gutiérrez. Zij maakten nog wel hun opwachting als invaller.

PSV lijkt na de overtuigende zege klaar voor de herstart van de Eredivisie. Op 7 januari gaan de Eindhovenaren op bezoek bij het verrassend sterk presterende Sparta. PSV staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie, met drie punten minder dan koploper Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Valentijn Driessen zegt dat PSV zijn kampioensaspiraties bij het grofvuil kan zetten dan weet je dat PSV nog kans maakt op het kampioenschap. Het bewijs is geleverd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen