Kompany toch mee naar Pamplona

21 augustus 2006, 14:14

Vincent Kompany reist vandaag toch met de selectie van Hamburger SV mee naar Pamplona, waar de Duitse ploeg het dinsdag op zal nemen tegen Osasuna. De Belgische verdediger is nog altijd licht geblesseerd, maar de Noord-Duitse ploeg hoopt dat hij desondanks mee kan spelen in de cruciale Champions League-wedstrijd tegen de Spaanse subtopper.

Kompany raakte vorige week, tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van België tegen Kazachstan (0-0), geblesseerd aan zijn adductoren. Hierdoor miste hij het competitieduel tegen Energie Cottbus, waarin Hamburger SV niet verder kwam dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel. 

In eerste instantie werd gevreesd dat Kompany ook de terugwedstrijd tegen Osasuna zou moeten laten schieten, maar dat lijkt mee te vallen. Een woordvoerder van de Duitse club heeft bevestigd dat Kompany mee zal reizen naar Spanje. Aldaar zal worden bekeken of de centrumverdediger mee kan spelen. Na het 0-0 gelijkspel in Hamburg zal de Duitse ploeg in Spanje in ieder geval moeten scoren om door te dringen tot de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen