Dat ook nog: Feyenoord-target Zerrouki ontbreekt bij Twente wegens 'ziekte'

9 januari 2023, 13:47

FC Twente moet het dinsdagavond in de bekerwedstrijd tegen Telstar stellen zonder Ramiz Zerrouki. Een woordvoerder van de club bevestigt tegenover De Telegraaf dat de middenvelder zich ziek heeft gemeld. De international van Algerije staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, dat naar verluidt ver wil gaan om hem deze maand naar De Kuip te halen.

Zerrouki wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. De Rotterdammers hadden hem afgelopen zomer al graag naar De Kuip gehaald, maar toen konden ze het met FC Twente niet eens worden over de transfersom. Feyenoord is nog altijd op zoek naar een vervanger voor de afgelopen zomer naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes en door het uitvallen van Quinten Timber is de komst van een verdedigende middenvelder nóg noodzakelijker geworden voor de huidige koploper in de Eredivisie.

Feyenoord klopte vorige week wederom aan bij FC Twente voor Zerrouki, maar kreeg in eerste instantie opnieuw nul op het rekest. De Tukkers, die een uitstekend seizoen draaien en slechts één punt minder hebben dan Ajax en PSV, lieten bij monde van technisch directeur Jan Streuer weten deze maand niet mee te zullen werken aan een vertrek van Zerrouki. Ook trainer Ron Jans sprak na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen de verwachting uit dat hij de komende maanden 'gewoon' nog een beroep kan doen op de middenvelder. Maar volgens Rijnmond Sport gaan Feyenoord en FC Twente deze week toch weer praten over een mogelijke transfer.

Lees ook: 'Transfersoap duurt voort; Feyenoord en Twente weer in gesprek'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een kontgat. Ziek melden omdat je je zin niet krijgt. Althans niet meteen, want het zal er toch wel van gaan komen. Asociale lul. Ze moesten hem nog een torenhoge boete erbij geven ook nog. Maarja, die zal Feyenoord dan vast betalen. Walgelijk is het.

FCTMark
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er heerst griep

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk joh ben het niet vaak eens met ppms maar deze jongen is echt niet ziek

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja dat komt die jongen nu wel héél goed uit...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen