'Chelsea bereikt akkoord van honderd miljoen euro voor Shakhtar-talent Mudryk'

14 januari 2023, 18:41   Bijgewerkt: 15 januari 2023, 09:57

De overstap van het Oekrainse wonderkind Mykhailo Mudryk naar Arsenal leek bijna in kannen en kruiken, maar volgens transfergoeroe Fabrizio Romano gaat Chelsea heel ver om de deal te kapen. De delegatie van de club zou in een akkoord hebben bereikt met Shakhtar Donetsk over een transfersom van honderd miljoen euro.

Volgens de krant had Arsenal het volste vertrouwen in de overname van de aanvaller die dit seizoen doorbrak bij Shakhtar Donetsk, maar de Londense rivaal lijkt er een stokje voor te gaan steken. De aanvaller zijn persoonlijke voorkeur zou wel uitgaan naar Arsenal. Hij heeft via zijn stories op Instagram al een aantal keer vaag laten weten wel oren en ogen te hebben naar een overstap naar Arsenal. The Gunners zijn volgens Romano al langere tijd de koploper in de strijd om zijn krabbel. 

 

Mudryk maakte dit seizoen veel indruk bij Shakhtar met een prachtig doelpunt tegen Celtic in de Champions League als hoogtepunt. De 21-jarige aanvaller heeft zichzelf in de kijker gespeeld en Arsenal wordt al een lange tijd in verband gebracht met de jongeling. Transfergoeroe Romano berichtte vorig jaar in augustus al over de interesse van The Gunners.

Speler van het Jaar

Vandaag maakte zijn club Shakhtar Donetsk bekend dat hij de speler van het jaar is geworden. Het is het tweede jaar op rij dat de jongeling de prijs wint. "Je wilt altijd beter worden en jezelf ontwikkelen. Je moet daarom nooit stoppen, ik ga altijd op zoek naar nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen", zei hij tegen zijn club in een interview. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen