'Feyenoord grijpt voor de derde keer mis op de transfermarkt'

15 januari 2023, 20:55

FC Twente liet Ramiz Zerrouki niet gaan. Kamil Piatkowski koost voor AA Gent, omdat Feyenoord niet doorpakte. En ook Jerdy Schouten lijkt voorlopig niet naar De Kuip te komen. Zijn werkgever Bologna wil hem niet verkopen en ook aan een verhuur lijken ze niet mee te willen werken.

Daarmee komt het Algemeen Dagblad naar buiten zondagmiddag. Trainer Arne Slot zoekt weliswaar veel contact met de Nederlandse middenvelder, die zelf meer dan open staat voor een transfer naar De Kuip, maar veel concreets levert dat vooralsnog niet op. 'Bologna wil de 26-jarige speler volgens welingevoerde bronnen echter onder geen beding verhuren', schrijft de ochtendkrant namelijk.

Een verkoop is alleen bespreekbaar voor het juiste bedrag, wat volgens het AD niet de eerder genoemde vijftien miljoen euro is, maar iets dat tussen de acht en tien miljoen euro ligt. Maar ook dat is voor de Rotterdammers op dit moment niet haalbaar, ondanks dat Slot nauwe contact heeft met Schouten.

Lees ook: Feyenoord schiet zichzelf in de voet: door Zerrouki geen Piatkowski

Daarmee lijkt een transfer naar De Kuip voorlopig bijzonder gecompliceerd voor de Rotterdammers, die daardoor voor de zoveelste keer misgrijpen op de transfermarkt. Mogelijk heeft dat ook te maken met de afwezigheid van een opvolger van Frank Arnesen als technisch directeur in De Kuip. Duidelijk is wel dat de club nog een extra centrale verdediger en middenvelder zoekt voor de tweede seizoenshelft. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nauwe contact? Is dat 'het nieuwe Nederlands'?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen