Opstelling Feyenoord: Slot verzint nieuw systeem met Danilo én Giménez

12 maart 2023, 19:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord treedt zondagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam aan met Santiago Giménez in de spits. Hij vormt de voorhoede samen met Javairo Dilrosun en Oussama Idrissi, terwijl ook Danilo in de basis zal starten. Trainer Arne Slot voert dus twee wijzigingen door ten opzichte van het gelijke spel tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League afgelopen donderdag (1-1), maar kiest grotendeels voor de sterkste elf namen tegen de nummer dertien van de Eredivisie. Om 20.00 wordt er afgetrapt in de Kuip.

Vanwege de langdurige blessure van Justin Bijlow zal Timon Wellenreuther wederom plaatsnemen onder de lat, terwijl David Hancko en Lutsharel Geertruida het centrum zullen vormen bij de koploper van de Eredivisie. Quillindshy Hartman (links) en Marcus Pedersen complementeren de verdediging.

Mats Wieffer en Orkun Kökçü zullen dus samen met Danilo het middenveld vormen tegen Volendam, dat wederom in de vertrouwde 5-4-1 formatie aan zal treden. De ploeg van Wim Jonk wordt nog altijd flink geplaagd door onrust binnen de clubleiding, maar wist vorige week wel overtuigend van FC Emmen te winnen (3-1).

In tegenstelling tot de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar van afgelopen donderdag (1-1) zal Santiago Giménez zijn plek terugkrijgen in de spits. Danilo zal hierdoor vermoedelijk als nummer 10 fungeren. Sebastian Szymanski en Alreza Jahanbakhsh zijn niet terug te vinden in de basiself. Lukt het Feyenoord om vanavond de drie punten in eigen huis te houden, dan gaan de Rotterdammers weer alleen aan kop in de Eredivisie en legt de ploeg van Slot bovendien een goede generale repetitie af richting de Klassieker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen