Ajax lijkt beet te hebben, Steijn haalt uit naar Van Hooijdonk | FCUpdate Recap

14 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 maart.

Feyenoord komt met duidelijkheid over aanvoerdersband Kökcü

Orkun Kökcü draagt aanstaande zondag een aangepaste aanvoerdersband om de bovenarm tijdens De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Op de band prijkt de tekst 'Respect voor iedereen'. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Driessen: "Nu begrijp je wel waarom hij het nergens langer dan een jaar volhoudt"

Valentijn Driessen en Mike Verweij hekelen het gedrag van Julio Velázquez tijdens de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Twente (0-3). De Spaanse trainer liet zich bij het tweede doelpunt van de bezoekers compleet gaan omdat hij vond dat de arbitrage een fout had gemaakt. Niet alleen schreeuwde hij het uit, ook trapte hij een pion weg en sloeg hij meerdere malen met zijn hand tegen de wand van de dug-out. Het hele artikel lezen? Klik hier!

BBC draait heel snel bij in Lineker-kwestie en maakt excuses

Gary Lineker is onderwerp van gesprek in Engeland. De oud-voetballer liet zich vorige week uiterst kritisch uit over het asielbeleid van de Britse regering, waarop zijn werkgever BBC besloot hem voorlopig te schorsen. Lineker was afgelopen weekend niet te zien op televisie, maar komend weekeinde zal hij 'gewoon' weer schitteren als sportpresentator. Het hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,150376,left,]

Maurice Steijn vindt Pierre van Hooijdonk 'een beetje zielig aan het worden'

Maurice Steijn heeft maandagavond aan tafel bij Veronica Offside keihard uitgehaald naar Pierre van Hooijdonk. De twee kunnen niet meer met elkaar door één deur sinds de 49-jarige Steijn tijdens zijn tijd bij NAC Breda Sydney van Hooijdonk niet altijd opstelde. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Lange zoektocht van Ajax lijkt eindelijk ten einde te komen

De lange zoektocht van Ajax naar een nieuwe technisch directeur lijkt spoedig ten einde te komen. De 41-jarige Julian Ward is volgens het Algemeen Dagblad de topkandidaat om de inmiddels een jaar geleden vertrokken Marc Overmars te worden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Waterreus baart opzien met alleen Ajax-spelers in Klassieker-XI

Ronald Waterreus heeft maandagavond op verzoek van Rondo een combinatie-elftal van spelers van Ajax en Feyenoord samengesteld. De voormalig doelman verraste zijn tafelgenoten door alleen spelers van Ajax in zijn team te zetten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pak die aanvoerdersband van Keuktjoe af en geef die aan Trauner of Hancko Feyenoord. Dat gezeik van die Keuktjoe moet toch eens een keer afgelopen zijn ?😈

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen