Aïcha Marghadi plaatst aangrijpende tweet: 'Ik wil even iets duidelijk maken'

14 maart 2023, 22:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aïcha Marghadi ontvangt 'de meest afschuwelijke verwensingen' nadat zij werd genoemd als slachtoffer van het grensoverschrijdende gedrag op de werkvloer van NOS Sport. De presentatrice ontvangt onder meer berichten van mensen die denken dat zij een verhouding had met Tom Egbers, wat niet het geval is geweest.

'Gezien mijn DM volloopt de meest afschuwelijke verwensingen wil ik even iets duidelijk maken: STOP AUB: IK ben NIET de dame die een affaire heeft gehad met dhr. Egbers. Dat was een destijds 22-jarige stagiaire', schrijft Marghadi in een tweet. Een volger adviseert haar om niet te reageren op iedereen, 'want dan hebben ze beet'. 'Eens, maar ik wil dit toch echt rechtzetten', aldus de presentatrice. Twee dagen geleden deelde ze al een screenshot van een bericht waarin stond dat het 'tijd is dat ze een Nederlander tegenkomt'. Ze vroeg aan de politie of dat een bedreiging was.

Lees ook: Aïcha Marghadi doet nieuwe beschuldiging: "Jullie doen het toch alleen met elkaar?"

De beweringen die Marghadi deed gingen niet over Egbers, maar over Jack van Gelder. Vorige week gaf Van Gelder zijn betrokkenheid bij een incident met Marghadi toe. Hij zou vanuit bad, tijdens een telefoongesprek, tegen Marghadi hebben gezegd dat hij bereid was om haar mentor te worden indien zij bij hem in bad zou komen. Volgens Van Gelder was dat een grap. Hij besloot daarna om Marghadi een bericht te sturen via Twitter om zijn excuses aan te bieden.

Marghadi herinnerde zich dat de presentator ooit een briefje in haar handen drukte. "Er stond een telefoonnummer op. Ik zei: wat is dit, wat moet ik hiermee? Hij vertelde dat dit het nummer was van een bekende voetballer die kennelijk geïnteresseerd was in mij. Ik keek hem vragend aan. Maar hij zei: ja, jullie Marokkanen doen het toch alleen met elkaar?" Van Gelder ontkende dat hij die laatste uitspraak heeft gedaan. 

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat elkaar met rust en in zijn/haar waarde. Dat onderlinge gestook daar gaat Nederland aan kapot op den duur. Ja ik ben ook geen heilige dus probeer mij ook aan te passen😉

Pierre Galiart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het vrouwtje is natuurlijk weer hulpeloos en vooral onschuldig geweest.die mokkels zijn zelf ook niet roomser als de paus.zijn er genoeg die voor dit soort baantjes beginnen met op hun rug te liggen

Johan Driessen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bah! Naar mannetje ben jij, doe eens normaal man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen