Magath uit forse kritiek op Makaay

11 september 2006, 12:34

Roy Makaay lijkt zijn basisplaats bij Bayern München kwijt te zijn. De spits maakte dit weekend in het bekerduel met Sankt Pauli een dusdanig belabberde indruk, dat trainer Felix Magath hem al in de rust verving voor Lukas Podolski. Deze wissel pakte goed uit, want diezelfde Podolski wist binnen enkele minuten direct het net te vinden.

Na afloop van het duel tegen Sankt Pauli, dat Bayern pas na verlenging wist te winnen, was Magath niet mals in zijn kritiek op Makaay. "Ik hoef er niet omheen te draaien, Roy heeft simpelweg veel te weinig gedaan. Hij heeft helemaal geen gevaar gesticht en was veel te statisch", aldus de oefenmeester.

Aangezien Lukas Podolski wél een goede indruk maakte op Magath, lijkt de kans groot dat de jonge Duitser komende dinsdag tegen Spartak Moskou de voorkeur zal krijgen boven Makaay. Een aanvalsduo met zowel Makaay als Podolski is geen optie, vindt de trainer. "Makaay heeft dit weekend opnieuw aangetoond dat hij niet met Lukas in één elftal kan spelen", aldus Magath.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen