Aragones legt beslissing uit

12 september 2006, 13:17

Het was met het dagje wel, voor Luis Aragones. De oefenmeester diende maandagochtend zijn ontslag in bij de Spaanse bond, maar dat werd niet geaccepteerd. De bond vroeg hem om zijn besluit te heroverwegen en amper een halve dag later besloot Aragones om toch maar door te gaan als bondscoach. 

Tegenover het Spaanse televisiestation Telecinco blikt Aragones terug op een bewogen dag. "Ik vond in eerste instantie dat ik moest vertrekken, naar aanleiding van het slechte resultaat in Noord-Ierland", verwijst hij naar de 3-2 nederlaag tegen de Britten. "De Spaanse bond accepteerde dit echter niet en vroegen me om terug te komen op mijn besluit."

"Desondanks was ik van mening dat ik af moest treden, pas laat in de middag veranderde ik van gedachten. Hoe dat kwam? Nou, ik sprak met de andere mensen uit de technische staf. Iedereen overtuigde me van het feit dat de nederlaag in Noord-Ierland slechts een incident was en dat we ons nog altijd kunnen plaatsen voor het EK. De mensen om me heen hebben me omgepraat, waardoor ik nu met veel vertrouwen de verdere samenwerking tegemoet zie", aldus de bondscoach van de nationale ploeg van Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen