Nevland twijfelgeval tegen Partizan

Ger
25 september 2006, 08:00

FC Groningen-trainer Ron Jans moet donderdag tegen Partizan Belgrado mogelijk flink improviseren in de voorhoede. Na Glen Salmon is ook de inzetbaarheid van Erik Nevland twijfelachtig. De Noorse topschutter kreeg zondag tegen RKC Waalwijk (1-1) opnieuw last van een pijnlijke buikspier. "Ik was net weer fit, dus dit is echt pech", aldus Nevland tegen FCUpdate.nl.

Door de spierblessure kon Nevland de voorbije week tegen Sparta en TOP Oss (beker) niet in actie komen. Zijn rentree tegen RKC moest hij noodgedwongen beperken tot 54 minuten. "Ik maakte eerst een vervelende beweging waardoor het in m'n zij schoot", legt Nevland uit. "Daarna werd ik uitgerekend op die plaats ook nog door een elleboog geraakt. Toen was het voorbij; ik kon niet echt meer draaien en schieten."

FC Groningen kan tegen Partizan vrijwel zeker geen beroep doen op Glen Salmon. De Zuid-Afrikaanse spits heeft nog altijd last van een hamstringblessure. Salmon liep de kwestuur op tijdens het eerste duel tegen de Servische formatie. Hij liet zich in Belgrado al na een half uur spelen vervangen door Yuri Cornelisse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen