Mascherano: "Ik wil bij West Ham blijven"

6 oktober 2006, 14:21

Zowel de Argentijnse bondscoach Alfio Basile als West Ham United-manager Alan Pardew ziet Javier Mascherano liever nog vandaag dan morgen vertrekken uit Londen, maar de middenvelder zelf piekert er niet over. De Argentijn heeft tegenover de Londen Evening Standard laten weten dat hij graag lang bij West Ham wil blijven.

Mascherano kwam, samen met zijn landgenoot Carlos Tevez, ruim twee maanden geleden naar West Ham. De komst van de Argentijnen was voorpaginanieuws, maar op het veld liet het duo nog helemaal niets ziet. West Ham presteert sinds de komst van Tevez en Mascherano bovendien dramatisch, waarna manager Pardew riep dat de komst van het duo 'een ramp voor zijn team' was. 

Juventus was de vervolgens als de kippen bij om interesse te tonen in Mascherano, maar de middenvelder wil graag bij West Ham blijven. "Carlos en ik hebben gewoon wat tijd nodig om ons aan te passen, dat is heel normaal in de voetballerij", zegt hij. "Het eerste jaar in zo'n compleet nieuw land is altijd zwaar."

"Ik ben van plan om hier nog lang te blijven. Als voetballer is het immers niet goed om ieder jaar van club te wisselen. Mijn vrouw en kind zijn hier net komen wonen en ik wil niet volgend jaar alweer moeten verhuizen", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen