Ook nog boete voor geplaagd HSV

17 oktober 2006, 15:20

Hamburger SV heeft de gifbeker nog lang niet leeg. De geplaagde club wordt de laatste weken achtervolgd door slecht nieuws en kreeg vandaag een nieuwe tegenvaller om de oren. De Duitse voetbalbond heeft de Noord-Duitse club immers een boete van 20.000 euro opgelegd vanwege het wangedrag van haar supporters tijdens een duel met Werder Bremen, enkele weken geleden.

De Duitse bond deelde de straf uit, omdat Werder Bremen-doelman Tim Wiese bekogeld werd door fans van Hamburger SV. Hierbij kreeg de jonge sluitpost onder meer kleine flesjes en aanstekers naar zijn hoofd geslingerd. "Als ik zo'n ding ongelukkig op mijn hoofd krijg, kan ik ook gewond raken", mopperde Wiese destijds. Arbiter Stark gaf Wiese gelijk en legde het spel korte tijd stil. 

Na een onderbreking gedroegen de fans van Hamburger SV zich beter, maar voor de Duitse voetbalbond was het kwaad al geschied. De bond kent geen genade en heeft de club een boete opgelegd van liefst 20.000 euro. Dat kan er ook nog wel bij voor de ploeg van trainer Thomas Doll, die dit seizoen nog geen enkele wedstrijd wist te winnen. De ploeg heeft de boete inmiddels geaccepteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen