El Hamdaoui betaalt mee aan eigen revalidatie

25 oktober 2006, 15:06

Mounir el Hamdaoui moet zelf een financiële bijdrage leveren aan de kosten die verbonden zijn aan het herstel van zijn blessure. De aanvaller scheurde enkele weken geleden zijn kruisband af en wil de komende maanden in Zeist aan zijn herstel werken. Daar heeft Willem II geen problemen mee, zo lang El Hamdaoui zelf meebetaalt.

Een revalidatie in het KNVB-sportcentrum in Zeist is aanzienlijk duurder dan bijvoorbeeld in het krachthonk van Willem II, waardoor de Tilburgse club besloten heeft om de kosten te delen. "Bij dit soort blessures is vooral de wens van de betrokken speler van belang. El Hamdaoui wilde graag naar Zeist. Met hem hebben we goede afspraken gemaakt. Aan de revalidatie in het sportcentrum van de KNVB hangt een hoger prijskaartje. El Hamdaoui zal zelf een financiële bijdrage leveren", aldus voorzitter Hans Verbunt in het Brabants Dagblad.

Verbunt hoopt overigens op korte termijn een vervanger voor diezelfde El Hamdaoui te kunnen presenteren. "Er is de afgelopen weken flink gescout. We hebben de rapporten nu ter bestudering op tafel liggen. We zijn nog aan het afwegen of we een spits gaan huren of dat we er een onder contract nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen