Bruins: "Ik ga mijn contract niet uitdienen"

30 december 2006, 11:33

Luigi Bruins kan gerust één van de revelaties van de eerste seizoenshelft genoemd worden. De middenvelder van Excelsior heeft zich in recordtempo in de kijker gespeeld bij vrijwel alle binnenlandse topclubs. De kans is zelfs aanwezig dat hij Woudestein al in de winterstop verlaat. "Of ik na de winterstop nog voor Excelsior speel? Dat weet ik niet, je weet nooit hoe dingen lopen."

Naar verluidt hengelen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ naar de diensten van de begaafde middenvelder. Feyenoord zou zelfs al enkele keren met Bruins gesproken hebben, terwijl de middenvelder zelf een voorkeur zou hebben voor AZ. Althans, dat wordt gemeld in diverse media.

"Of ik na de winterstop nog voor Excelsior speel? Dat weet ik niet, je weet nooit hoe dingen lopen. Misschien komt er wel een club die tien miljoen euro biedt, haha. Ik denk niet dat ik mijn contract, dat nog een jaar doorloopt, uitdien. Voor Excelsior is dat ook beter, want dan ontvangt de club een transfersom."

Het liefst zou Bruins helemaal niet over zijn toekomst praten. Hij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, vertelt hij. "Ik hoef niet perse in de belangstelling te staan. Niet dat ik daardoor extra druk voel, maar laat mij maar gewoon lekker voetballen. Ik weet inmiddels dat mensen wat van mij verwachten, maar tijdens wedstrijden probeer ik alles wat eromheen speelt te vergeten en gewoon mijn ding te doen. Voetballen dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen