Driepunters voor Juventus en AC Milan

6 november 2005, 17:44

AC Milan heeft de nederlaag van afgelopen dinsdag tegen PSV in de Champions League goed verwerkt. De rood-zwarten gaven zondag in eigen stadion Udinese een pak slaag (5-1). Ook Juventus boekte een eenvoudige overwinning. De ploeg uit Turijn won met 3-0 van Livorno.

Milan gaf in het San Siro-stadion een gala-voorstelling weg tegen het arme Udinese. Na 45 minuten stond het al 3-0, mede dankzij een treffer van Clarence Seedorf. Na rust liep de thuisploeg eenvoudig uit tot 5-1. Alberto Gilardino was met twee treffers van grote waarde voor de ploeg van coach Ancelotti.

Juventus had in eigen stadion weinig moeite met Livorno. Zlatan Ibrahimovic zette zijn ploeg in het goede spoor door de openingstreffer binnen te volleren. David Trezeguet en Alessandro del Piero stelden in de tweede helft de zege van de Oude Dame helemaal veilig. Ook Fiorentina pakte zondagmiddag drie punten. Mede dankzij een treffer van topscorer Luca Toni, alweer zijn dertiende van het seizoen, won de ploeg uit Florence met 0-2 bij Ascoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen