Terry schiet Chelsea naar magere winst

Ger
3 december 2005, 18:11

Chelsea heeft zaterdag de dertiende competitiewinst van dit seizoen binnengehaald. De koploper in de Premier League had in Middlesbrough een lastige tegenstander, maar won uiteindelijk door een treffer van verdediger Terry in de tweede helft. 

Met Robben in de basis bleef het lang 0-0 tegen Middlesbrough, waar Hasselbaink in de aanval stond. Pas in de tweede helft vond verdediger Terry het doel. De jubilaris kopte in zijn 250e wedstrijd voor Chelsea uit een hoekschop raak. Rochemback van Middlesbrough raakte de bal nog aan. Op dat moment had het allang 1-0 moeten staan voor de bezoekers. Hasselbaink pikte na een kwartier de bal op en leek te scoren. Zijn schot eindigde op de paal.

Opvallend is de opmars van Liverpool. De winnaar van de Champions League versloeg zaterdag het dit seizoen verrassende Wigan met 3-0. Het was de zesde competitiezege op rij zonder een treffer tegen te krijgen, voor Wigan het derde achtereenvolgende verlies. Liverpool klom naar de derde plaats, Wigan zakte naar de zevende.

Arsenal verloor met 2-0 van Bolton Wanderers en zakte naar de vijfde plaats. Van Persie was basisspeler en werd na een uur afgelost door Bergkamp. Martin Jol profiteerde met Tottenham van het verlies van Arsenal. Tottenham versloeg hekkensluiter Sunderland met 3-2 en Jol belandde met zijn ploeg op de derde plaats.

Everton worstelt zich uit de degradatiezone. Sinds de rentree van Andy van der Meyde gaat het beter met de club. Everton won zaterdag voor de vierde keer in vijf wedstrijden. Blackburn Rovers werd met 2-0 verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen