Mexico walst over tien Paraguayanen heen

8 juli 2007, 23:53   Bijgewerkt: 9 juli 2007, 01:06

Mexico heeft zich met speels gemak geplaatst voor de halve finale van de Copa America. De ploeg van bondscoach Hugo Sanchez won zondag met liefst 6-0 van Paraguay, dat vrijwel de hele wedstrijd met een man minder speelde na een rode kaart voor doelman Bobadilla in de tweede minuut. 

Paraguay had in de groepsfase nog indruk gemaakt met knappe zeges op Colombia en de Verenigde Staten, maar tegen Mexico liep de ploeg al snel achter de feiten aan. Al in de tweede minuut speelde routinier Julio César Cáceres te zacht terug op zijn doelman Bobadilla, waarna de keeper aan de handrem moest trekken om een openingsdoelpunt te voorkomen. Of dat verstandig was viel te betwijfelen, want nu kreeg de doelman rood en Mexico een strafschop. Deze penalty werd feilloos benut door Castillo.

Toen Mexico via goals van Torrado en nogmaals Castillo nog voor rust uitliep naar 3-0, was het duel definitief beslist. Mexico maakte er vervolgens een gala-vertoning van, en maakte er via Arce, Blanco en Omar Bravo een monsterscore van. De treffer van Blanco kwam vanaf elf meter, nadat de sterk spelende Andres Guardado in het strafschopgebied gevloerd werd. Guardado staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV, maar door zijn goede spel in de Copa stijgt zijn marktwaarde flink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen