Huntelaar en Samaras in basis tegen Levski

13 december 2005, 15:00

Met Klaas Jan Huntelaar, Giorgios Samaras en Ugur Yildirim in de voorste linie gaat SC Heerenveen woensdagavond op jacht naar een ticket voor de derde ronde van de UEFA Cup. De Friezen moeten winnen van Levski Sofia om kans te houden op plaatsing voor de volgende ronde. Bovendien moet de ploeg van trainer Gertjan Verbeek hopen dat Olympique Marseille haar sportieve plicht doet tegen Dinamo Boekarest.

Als Dinamo Boekarest in Frankrijk weet te winnen van Olympique Marseille, is het Europese avontuur van Heerenveen voorbij. Bij een gelijkspel of een nederlaag voor Dinamo, kan Heerenveen zich met een overwinning in eigen stadion tegen Levski Sofia kwalificeren voor de volgende ronde. Zowel Levski Sofia als Olympique Marseille is al verzekerd van een plaats in de volgende ronde.

Voorlopig lijkt Verbeek er voor te kiezen om de gebroeders Drost allebei op te stellen. Marcel Seip en Saïd Bakkati, die maandag meespeelden met het beloftenelftal van de Friezen, vallen waarschijnlijk naast het basiselftal van de oefenmeester.

Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Vandenbussche- H. Drost, Hansson, Breuer, J. Drost- Pranjic, Bosvelt, Bruggink- Yildirim, Huntelaar, Samaras

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen