FC Utrecht wil eindelijk eerste thuisoverwinning

2 november 2007, 15:14

We zitten inmiddels in november, maar nog altijd is FC Utrecht er niet in geslaagd om dit seizoen een thuiswedstrijd te winnen. Tegen achtereenvolgens Feyenoord, De Graafschap, Vitesse en Ajax haalde de ploeg van coach Willem van Hanegem bij elkaar slechts één puntje. Dat is veel te weinig, vindt men in de Domstad.

Toch is er nog geen sprake van een thuiscomplex, benadrukt assistent-coach David Nascimento op de website van zijn club. "Nee, nu nog niet. We zijn pas begonnen. Die druk komt vooral van buiten. We willen elke thuiswedstrijd winnen en ons publiek wat laten zien, ongeacht de tegenstander. Met die intenties stappen we het veld in. Tegen Ajax hadden we vooraf het gevoel dat het ging gebeuren. Dit was het moment om ze te pakken. Het is een teleurstelling als het dan niet lukt. Maar van Ajax kun je gewoon verliezen. Dat is zondag anders. Tegen NAC moet het gaan gebeuren."

Minpunt voor FC Utrecht is dat de ploeg het moet stellen zonder de geblesseerde smaakmaker Lucian Sanmartean, die kampt met een buikwandblessure. "Lucian is belangrijk. Hij heeft dit seizoen laten zien hoe goed hij is, maar dat wil niet zeggen dat we niet zonder hem kunnen", aldus Nascimento.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen