Castelen wil na winterstop afrekenen met critici

14 december 2007, 10:36   Bijgewerkt: 14 december 2007, 10:47

Romeo Castelen ligt onder vuur in Hamburg. De aanvaller is de laatste weken hopeloos uit vorm en sommige media hebben de oud-Feyenoorder nu al bestempeld als miskoop. "Lachwekkend", oordeelt Hamburger SV-coach Huub Stevens, die nog altijd alle vertrouwen heeft in zijn aanvaller. Castelen zelf hoopt na de winterstop zijn critici de mond te kunnen snoeren, zegt hij in Kicker.

Castelen kwam afgelopen zomer voor 2,5 miljoen euro over van Feyenoord en begon het seizoen aardig. Enige tijd geleden werd hij echter geveld door een spierblessure en sindsdien bakt hij er weinig meer van. Na de duels tegen Werder Bremen, Dinamo Zagreb en Energie Cottbus kreeg hij forse kritiek in de Duitse media.

Momenteel snakt Castelen naar de winterstop. "Na de winterstop hoop ik weer helemaal fit te zijn en wil ik belangrijk worden voor de ploeg. De tweede helft van het seizoen wordt voor mij een heel nieuwe, belangrijke fase. Ik voel me hier goed en weet inmiddels wat er in de Bundesliga van me gevraagd wordt. Na de winter wil ik eindelijk mijn waarde bewijzen door goals en assists te verzorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen