Dortmund-delegatie naar Londen voor Lehmann

28 december 2007, 10:18   Bijgewerkt: 28 december 2007, 10:26

Borussia Dortmund maakt werk van de komst van Jens Lehmann. Volgens diverse Duitse media is een delegatie van de Duitse club, met onder meer sportief directeur Michael Zorc, donderdag in het vliegtuig gestapt richting Londen. Daar hoopt het de komende dagen met zowel Lehmann als de clubleiding van Arsenal te kunnen praten over een transfer van de 38-jarige Duitse doelman.

Lehmann is momenteel tweede keeper bij Arsenal, achter Manuel Almunia. En aangezien Almunia prima presteert, is de kans klein dat Lehmann zijn plaats onder de lat op korte termijn terugkrijgt. Om zijn plaats in de EK-selectie van Duitsland veilig te stellen, staat Lehmann dan ook open voor een transfer. Naast Borussia Dortmund, de club waarvoor hij tussen 1999 en 2003 ook al speelde, heeft ook VfL Wolfsburg serieuze interesse in de 51-voudig international.

Zelf wil Lehmann nog even een gesprek met Arsenal-manager Wenger afwachten, dat voor deze week gepland staat. In dit gesprek wil hij horen welke rol Wenger voor hem in gedachten heeft tijdens de tweede helft van het seizoen. "Na dat gesprek hak ik een knoop door over mijn toekomst", aldus de ervaren doelman.

Bij Dortmund moet Lehmann overigens de vervanger worden van Roman Weidenfeller, die door een zware blessure zeker enkele maanden uit de roulatie is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen