Voormalig Arsenal-keeper opnieuw beschuldigd van vandalisme

28 oktober 2022, 19:12   Bijgewerkt: 4 december 2023, 23:15

Jens Lehmann is opnieuw in opspraak geraakt. Afgelopen zomer werd de voormalige keeper van onder meer Arsenal en Borussia Dortmund al beschuldigd van het met een kettingzaag beschadigden van de garage van zijn 91-jarige buurman. Diezelfde man zou nu opnieuw het slachtoffer zijn van de 52-jarige Duitser.

Het onderzoek naar de kettingzaag-rel van juli is nog bezig, maar Lehmann wordt nu van een nieuwe beschadiging beschuldigd. "Iemand heeft mijn datakabel doorgesneden", beweert de bejaarde man tegenover Duitse media. "Die kabel was verbonden met mijn internet, en met de bewakingscamera die ook de actie van meneer Lehmann met de kettingzaak heeft vastgelegd."

De kabel die Lehmann zou hebben doorgesneden lag kennelijk tijdelijk bovengronds wegens 'bouwwerkzaamheden'. Andrea Grape, openbaar aanklager in München, bevestigt tegenover Duitse media dat de nieuwe klacht bij het gerechtshof in onderzoek is. "Wij kijken momenteel naar recente beschuldigingen van schade aan eigendommen", wordt zij geciteerd.

Finale Champions League

Lehmann beëindigde zijn keepersloopbaan in 2011. Hij deed in april van dat jaar mee toen Arsenal op bezoek bij Blackpool met 1-3 won. Het was het enige optreden in zijn tweede periode bij de Londense club, die hem tijdelijk terughaalde terwijl hij feitelijk al met pensioen was. Met The Gunners behaalde hij in 2006 de finale van de Champions League, waarin FC Barcelona met 2-1 te sterk was. Tussen 1998 en 2008 kwam Lehmann tot 61 interlands voor Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen