Ofrany na wereldgoal: "Ik twijfelde heel even"

31 december 2008, 07:45   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:17

Rachid Ofrany beleefde zondagmiddag zijn finest hour. De pas 20-jarige Limburger scoorde tegen Ajax een doelpunt waarover in Venlo waarschijnlijk nog jarenlang gepraat zal worden. Hij zag dat keeper Stekelenburg uit zijn doel was en passeerde de international met een fantastisch schot over een slordige veertig meter.

"Ik gaf eerst een steekpass op mijn teamgenoot Auassar, die diep ging", blikt Ofrany tegenover FCUpdate.nl terug op zijn prachtige goal, die VVV voor de eerste maal die middag naast Ajax bracht. "Stekelenburg doorzag die bal, maar werkte hem niet helemaal goed weg. Ik kreeg de bal voor mijn voeten en wist, zonder te kijken, dat hij nooit zo snel alweer in zijn doel kon staan. Het moest dus in één keer."

Toen de bal Ofrany's voet verliet, keek het hele stadion ademloos toe of de bal daadwerkelijk in het doel zou belanden. Ook de aanvaller zelf was niet zeker van zijn zaak. "Ik twijfelde ook, ik wist echt niet of hij net óver of ónder de lat zou komen. Dat 'ie uiteindelijk net binnenviel, was natuurlijk prachtig."

Na de fraaie goal van Ofrany kwam Ajax nog wel op 1-2, maar in de slotfase redde invaller Sandro Calabro alsnog een punt voor VVV. Dit betekende alweer het veertiende punt van de ploeg uit de laatste negen wedstrijden. Nog opvallender is dat de ploeg slechts één van de negen duels verloor. "We doen het goed, gelukkig. Ik hoop dat we deze lijn zo door kunnen trekken", glundert Ofrany.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen