Penders: "Uitkijken voor lange mannen Quick Boys"

26 februari 2008, 17:19   Bijgewerkt: 26 februari 2008, 17:26

Met Quick Boys en NAC Breda staan woensdagavond in Katwijk klein duimpje en de reus tegenover elkaar. Op papier heeft de amateurclub geen schijn van kans tegen de huidige nummer vijf van de Eredivisie, maar van onderschatting is in Breda geen sprake. "We pakken alles heel professioneel aan", zegt verdediger Rob Penders.

"We vertrekken 's ochtends al naar Katwijk en gaan ons dan in de middag in een hotel voorbereiden op de wedstrijd", zegt hij tegen NAC TV. "Wat het sterke punt van Quick Boys is? Nou, ik denk dat ze gevaarlijk zijn bij standaardsituaties. Er lopen een paar sterke en lange jongens bij, daar moeten we voor uitkijken. We mogen ons niet laten verrassen, want als we op achterstand komen wordt het een lastig verhaal."

Penders benadrukt dat deze wedstrijd voor de club enorm belangrijk is. "Dit duel is voor ons belangrijker dan de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Ajax, hoe vreemd dat misschien ook klinkt. We willen de bekerfinale halen, dat geeft de club en de fans een enorme stimulans. Dit toernooi leeft enorm bij NAC Breda."

NAC kan tegen Quick Boys niet over de geschorste Csaba Feher beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen