Valencia bewijst Barcelona goede dienst

Ger
15 januari 2006, 01:31

Osasuna, de verrassende nummer twee van de Spaanse competitie, is onderuit gegaan op bezoek bij Valencia. De thuisploeg won in het Mestalla-stadion met 2-0. Door het resultaat verkleinde Valencia, nummer drie van de ranglijst, de achterstand op Osasuna tot drie punten.

Voor Valencia opende Mario Regueiro de score vlak voor het rustsignaal. David Villa besliste het duel al vroeg in de tweede helft. Patrick Kluivert viel bij Valencia een kwartier voor tijd in voor Mista en kreeg in de slotfase geel. Door het verlies van Osasuna heeft koploper Barcelona de mogelijkheid om tot zeven punten uit te lopen. De ploeg van trainer Frank Rijkaard speelt zondag in Nou Camp tegen Athletic de Bilbao.

Betis werkte zich wat uit de degradatiezone. De opponent van AZ in het toernooi om de UEFA Cup won in Sevilla met 1-0 van Atletico Madrid. Bij de bezoekers zat Pepe Murcia voor het eerst op de bank als coach. Hij volgde deze week de ontslagen Carlos Bianchi op. Van een schokeffect was dus geen sprake, ondanks een handvol goede kansen. Capi maakte de kostbare treffer na een half uur op aangeven van voormalig PSV'er Robert. De Braziliaanse aanvaller profiteerde van een blunder van de Colombiaanse verdediger Luis Perea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen