Real Madrid laat Ronaldo met rust

Ger
23 juni 2008, 07:00   Bijgewerkt: 23 juni 2008, 11:39

Real Madrid is niet langer van plan Cristiano Ronaldo tot onvrede van diens club te blijven verleiden voor een overstap. De Spaanse topclub zal voortaan alleen concrete interesse tonen in de Portugese topaanvaller, als zijn club Manchester United zegt dat hij te koop is. Dat vertelde Ramon Calderon, voorzitter van Real Madrid. 

Ramon Calderon

Ramon Calderon

De Mancunians gaven vrijdag op hun website aan dat de club naar geen enkel bod wil luisteren, omdat Ronaldo simpelweg niet te koop is. Real Madrid accepteert die stelling. "Hij is momenteel speler van Manchester United en we zullen niets forceren of problemen maken", stelt de preses.  

Maar wellicht is het gewoon een andere tactiek om Ronaldo alsnog over te hevelen. Real Madrid haalde eerst de woede van de Engelse landskampioen op de hals, doordat het maanden achter elkaar speculeerde over zijn komst. Misschien denkt Calderon met de 'rustige aanpak' meer kans te maken. 

Aan geld zal het overigens niet liggen. Real Madrid-trainer Bernd Schuster maakte zondag bekend dat de club honderd miljoen euro voor de balgoochelaar over heeft, die zelf ook [a,http://www.fcupdate.nl/nieuws/2008/06/21/ronaldo-smeekt-om-transfer-naar-real-madrid/,_blank,dolgraag] naar Spanje wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen