Vennegoor op tijd fit voor bekerduel in Euroborg

1 februari 2006, 11:59

PSV-trainer Guus Hiddink kan vanavond in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen een beroep doen op Jan Vennegoor of Hesselink. De lange spits ontbrak afgelopen weekend in de selectie voor het duel met ADO Den Haag, omdat hij kampte met een blessure aan zijn hamstring. Deze blessure is echter verleden tijd, zodat Vennegoor vandaag mee kan reizen naar Groningen.

Hiddink is bijzonder op zijn hoede voor het duel met de Groningers, die eerder dit seizoen in de competitie nog met 1-0 wisten te winnen van PSV. "Destijds kwamen we niet echt in gevaar, maar scoorde zij een zondagsgoal waardoor we toch op achterstand kwamen. Het is belangrijk dat we dominantie hebben, maar het dan ook afmaken. In onze vorige wedstrijd tegen ADO Den Haag hebben we onder moeilijke omstandigheden meer stabiliteit getoond. Daar bovenop moeten we ook nog wat makkelijker voetballen", zegt Hiddink op de website van PSV.

FC Groningen-trainer Ron Jans kan overigens over een allesbehalve complete selectie beschikken voor het duel met bekerhouder PSV. De oefenmeester mist de geblesseerden Kruiswijk, Luirink, Buijs, Bechan en Seedorf.

Het duel tussen FC Groningen en PSV wordt vanavond rechtstreeks uitgezonden op SBS6. De wedstrijd in Euroborg begint om 20.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen