Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

5 mei 2024, 14:53   Bijgewerkt: 5 mei 2024, 15:35
Foto: © ESPN

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil. De trainer zei Hendrie Krüzen, zijn voormalige assistent, te missen.

“Het klinkt heel stom, maar degene die ik mis, is Hendrie”, zei Bosz tegen ESPN. “Die hoort hier bij te zijn. Hendrie is m’n maatje. We hebben 23 jaar samen opgetrokken, we hebben samen geschaafd aan dit systeem. Dan zit hij thuis. Daar baal ik van.”

Bosz keek naar achteren, viel een poos stil en bevestigde knikkend dat hij geraakt was door de absentie van Krüzen. “Ik heb hem vanochtend geappt dat dit ook zijn landstitel is. Hij stuurde een hartje terug.”

Artikel gaat verder onder video

Bosz gebaarde zelf dat hij het interview wilde beëindigen en werd omhelsd door perschef Sanne Clements, terwijl hij tegen de tranen vocht. Bosz werkte bij Heracles Almelo, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon samen met Krüzen, maar niet bij PSV.

Krüzen zag het niet zitten om bij PSV aan de slag te gaan. "Of er een reden dat Hendrie Krüzen niet is meegegaan naar PSV? Ja, hij wil niet", zei Bosz tijdens zijn presentatie als trainer, afgelopen zomer. Krüzen is sinds 2022 assistent-trainer bij Heracles Almelo. "Hij is bij Lyon weggegaan en is naar Heracles Almelo gegaan. Hij heeft me ook uitgelegd waarom hij vertrok." Krüzen zei zelf over zijn vertrek bij Lyon dat hij niet gelukkig was, omdat hij de Franse taal niet onder de knie kreeg en daarom niet goed kon communiceren met de spelers.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wanneer is de huldiging van PSV en wat is het programma?

Alle details rondom de huldiging van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Die vrouwelijke perschef van PSV is wel een aandachtsgeil vrouwtje hè, die heeft de broek aan thuis.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ze is perschef dus het is haar taak om spelers en de trainer naar interviews te begeleiden. Dan is het logisch dat ze vaak in beeld komt, Rudolf...

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Zoiets als wat jij hier bent rudolf21

Storm
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dommerik.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Rudolf 21. Aan jouw reactie is te merken dat je tegen wil en dank nog vrijgezel bent en het liefst had jij dat vrouwtje tegen je aan gehad. De enigste die bij jouw thuis de broek aan heeft ben jezelf omdat er dus niemand anders bij je thuis is. Ik denk dat deze reactie van jou dit jaar in de top vijf komt van domste opmerkingen.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Als je niet van aandacht houd zoek je toch wel een ander beroep uit, dus wat dat betreft heb ik gewoon weer gelijk. Weet niet waarom altijd dezelfde mensen zo geïrriteerd doen, misschien omdat ik altijd zinnige reacties schrijf en voor andere de waarheid te heftig is. Gelukkig mag iedereen zijn mening geven in Nederland.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Rudolf 21. Jouw reacties zijn van een overjarige kleuter. Prima als je reageert dat is je goed recht maar waar jij bezig mee bent is de boel op te jutten en dat is gewoon kinderachtig niets meer, niets minder. Als ik jouw reactie over deze dame gaat ontleden dan blijft er niets over dan alleen stom gezwam. Hier laat ik het bij.

Herresneres
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hahahahahaha Rudolf, sjappie

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

mooie dingen !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen