Massale verbazing in Madrid: 'geldig’ doelpunt De Ligt in slotfase afgekeurd

8 mei 2024, 23:16   Bijgewerkt: 8 mei 2024, 23:24
Foto: © Ziggo Sport

Er zal nog veel nagepraat gaan worden over de laatste minuten van de halve finale tussen Real Madrid en Bayern München. De Spanjaarden trokken na een hectische slotfase aan het langste eind, maar kwamen in de allerlaatste secondes bizar goed weg door een zeer opvallend moment van de arbitrage.

Bayern speelde een diepe bal in de slotfase, die door Noussair Mazraoui werd klaargelegd voor Thomas Müller. Laatstgenoemde kopte de bal door naar Matthijs de Ligt, die de gelijkmaker tegen de touwen leek te schieten. De scheidsrechter had een seconde daarvoor echter al gefloten omdat de grensrechter vlagde voor buitenspel. Het lijkt er echter op dat er van buitenspel geen sprake was. Op X heerst er massale onvrede over de situatie in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Leek me eerder dat De Ligt buitenspel stond ipv Mazraoui, en toen hij de bal kreeg stond De Ligt al geen buitenspel meer. Verder, het was zeeer minimaal, veel te gretig gevlagd. Zeker diep in blessuretijd waar de goal voor een verlenging zou zorgen is dit heel apart.

Dropkick
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zeer gretig gevlagt ja.... €€€€

FerdWilligers28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat mij vooral aan deze situatie is opgevallen: wat was het oordeel van de VAR? "Ich habe kein gezogene linie gesehen!",

Gusa
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De VAR mocht het voorval niet beoordelen omdat de scheidsrechter (tegen de regels in) direct floot bij het vlagsignaal in plaats van de situatie af te wachten. Toen het schot van De Ligt in de goal belandde had het fluitje al geklonken en zodoende kon de VAR ook niks meer doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen