AD: ‘Hij wil meer speeltijd, PSV heeft meerdere aanbiedingen uit het buitenland’

2 mei 2024, 08:58
Foto: © Imago

Het is nog maar de vraag of Patrick van Aanholt volgend seizoen nog speler is van toekomstig landskampioen PSV. De 33-jarige linksback annex verdedigende middenvelder wil volgens het Algemeen Dagblad meer aan spelen toekomen en heeft naar verluidt meerdere aanbiedingen op zak.

De ervaren verdediger fungeerde dit seizoen als ‘betaalbare back-up, die zeker de potentie heeft om (in de eredivisie) nog behoorlijk wat te spelen’, zo omschrijft het AD de rol van Van Aanholt. De kans is echter aannemelijk dat de verdediger volgend seizoen een andere rol gaat innemen. “De verwachting is dat hij voor meer speeltijd wil gaan”, zo klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

“Van Aanholt piekert er niet over om te stoppen en heeft meerdere aanbiedingen uit het buitenland gehad, terwijl PSV nog even de kat uit de boom kijkt”, gaat het AD verder. Mócht Van Aanholt vertrekken, zien de Eindhovenaren een soortgelijke rol weggelegd voor André Ramalho, de man waarvan PSV het contract wil verlengen.

De club uit de Lichtstad hoopt op een langer dienstverband van de 32-jarige verdediger. “Ramalho heeft ook een aantal offertes uit andere competities binnen en zijn zaakwaarnemer legt ze momenteel naast elkaar, waarbij ook zal meetellen dat de Zuid-Amerikaan en zijn gezin zich in Eindhoven zeer comfortabel voelen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen