Zeer opmerkelijk: ‘Ex-Feyenoorder beschuldigd van persoonsverwisseling met tweelingbroer’

13 mei 2024, 09:28
Foto: © Imago

Edgar Ié ligt momenteel onder een vergrootglas bij zijn club Dinamo Bucharest. De Roemeense journalist Emanuel Rosu meldt zondag dat er vermoedens zijn van persoonsverwisseling. Bronnen rond de club denken dat Ié zijn broer Edelino heeft gestuurd.

Rosu verzekert dat de situatie rondom de oud-Feyenoorder zeer opmerkelijk is om twee redenen. Ié, die in 2024 de overstap maakte naar Dinamo, zou plotseling geen Engels meer spreken, terwijl de club zeker weet dat hij die taal in een eerder stadium wel sprak.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast weigert Ié zijn rijbewijs te laten zien. Er zijn vermoedens dat niet Edgar, maar Edelino Ié rondloopt in het shirt van Dinamo. Edelio is rechtsbuiten en speelde afgelopen jaren met name op het vierde profniveau van Portugal.

Edgar Ié kwam in seizoen 2019/20 uit voor Feyenoord, dat hem destijds huurde van het Turkse Trabzonspor. De Portugees kwam in totaal negentien keer uit voor de Rotterdammers. Ié speelde daarnaast voor FC Barcelona, OSC Lille en Istanbul Basaksehir.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen."

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik dacht dat alleen Promes een boef is,.....

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Edgar Ié kwam in seizoen 2019/20 uit voor Feyenoord, dat hem destijds huurde van het Turkse Trabzonspor. De Portugees kwam in totaal negentien keer uit voor de Rotterdammers. Ié speelde daarnaast voor FC Barcelona, OSC Lille en Istanbul Basaksehir." ____________________ En Nantes. En Villarreal. En Belenenses.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen