Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang

6 mei 2024, 21:00   Bijgewerkt: 6 mei 2024, 21:07
Foto: © ESPN

Noa Lang zong maandagavond zijn eigen nummer 7K Op Je Feestje tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein in Eindhoven, maar het had niet veel gescheeld of de aanvaller van de Eindhovenaren had een controversieel liedje richting Feyenoord gezongen. De aanvaller van PSV leek het nummer in te zetten, maar zag Luuk de Jong de microfoon uit zijn handen pakken.

Het moment viel op tijdens de live-uitzending van ESPN rondom de huldiging van PSV en is ook bij Feyenoord-supporters op sociale media niet onopgemerkt gebleven. Fans van de Rotterdammers hebben het gevoel dat PSV-aanvoerder De Jong op het laatste moment ingrijpt, voordat Lang het bekende 'het zijn maar k*ut kakkerlakken' over Feyenoord wilde inzetten voor een uitzinnige menigte met PSV-supporters.

Artikel gaat verder onder video

"Hij werd werd gewoon gecorrigeerd", schrijft een supporter van Feyenoord op sociale media. "Haha, De Jong behoedt hem hiervoor. Echte aanvoerder", schrijft een andere supporter van de Rotterdamse club op X. Het gedrag van Lang zorgt wel voor ergernis bij de Rotterdamse supporters: "Wat een gefrustreerde vent", schrijft een ander.

Bekijk hieronder het moment tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dat bij de club waar jij in de jeugd hebt gevoetbald, iets minder alcohol en drugs anders wordt jij Noa Promes!

zwartekat
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

da is ie al doorgesnoven gek

Rudolf21
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zijn al die Ajacieden nou allemaal zo gefrustreerd na die 6-0?

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik weet zeker dat Luuk de microfoon wilde hebben om een liedje te gaan zingen over de 10-0 afmaakpartij die jouw club in Eindhoven kreeg.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Nee dat wou die niet want later het seizoen verloren ze met 1-0 en liepen ze het kampioenschap mis.

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Het kampioenschap heeft totaal niets mee te maken, 10-0 is 10-0 en Mario Been kreeg die avond meteen last van incontinentie, dus Rudolfje toontje lager graag en ik verheug me nu al op jouw prachtige reacties in het nieuwe seizoen, hm...heerlijk.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hoe was jou incontinentie na Hercules en de vernederingen dit seizoen? Vandaar dat jij het zo goed weet zeker, herken jij jezelf erin?

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@Rudolf, ik was voorbereid op mijn incontinentie, ik had wat luiers meegenomen dus ging prima. Ik zal je wat verklappen: voor de wedstrijd AS Roma/R'dam-Zuid voor de EL had ik een dag van te voren een stapeltje zakdoeken in het Stadio Olympico laten bezorgen en dat stapeltje kwam goed uit voor de 'huilende Jahanbaksh' die door zijn maatje na zijn voortreffelijk genomen strafschop getroost moest worden, wat een slappe hap.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En dan nog het slachtoffertje spelen he krotje /kc/ storm. En andere haters noemen . Ik heb nog nooit dingen geroepen over ajax ,dan wat jij nu hier doet keer en keer over feyenoord . En dat lullen over respect voor elkaar .

Voor altijd de eerste
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hersenloze kwal krotje

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

0-4 in die snelkookpan en 6-0 in onze voetbaltempel snavelmans. Dus dimme jochie.Helemaal niets Helemaal niets in amsterdam!!!.

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Feyenoord1908, klopt dat het helemaal niets is in Amsterdam, nou niet helemaal waar, er is wel iets: de 5e of de 6e plaats, maar dat is het hoogste wat dit seizoen haalbaar is en jij als ervaringsdeskundige weet dit heel goed uit ervaring van al die jaren voorheen. In Amsterdam niets, maar in Eindhoven was het één en al feest zondag en gisteren, mag ook wel na zo'n gigantische overwinning met 22 doelpunten verschil op R'dam-Zuid. Wel is het zo dat in die betonrotte badkuip in R'dam-Zuid het stil geworden is en wel 'heel erg stil', dat liedje "You'll never walk alone" van die zanger met die grafstem heeft plaatsgemaakt voor de hit van de Zware Jongens: "Het is stil aan de overkant". Die stilte komt doordat het lawaai, gelach, trots, geluk etc. naar Liverpool (Anfield Road) aan het verhuizen is, naar de echte "You'll never walk alone" van Gerry and the Pacemakers. Veel plezier in het vervolg.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Krotje laat zijn ware aard weer zien .

gtsb
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Noa nog lang niet top ,daar ga ik me niet druk om maken. Mag zichzelf niet eens kampioen noemen zo weinig heeft hij gespeeld . Voetbalt over een paar jaar bij watwasikgoedspor of fc sjeiki

FranklinEder
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

PSV gewoon verdiend kampioen., alle credits daarvoor. Alleen jammer dat die Noa Lang weer raar moet uithalen vooral richting Feyenoord suppoters. Waarom , je bent kampioen en PSV heeft het ook laten zien de beste te zijn. Dat zijn toch al de statements. Zo creëer je alleen maar haat als je straks een wedstrijd tegen Feyenoord in de kuip moet spelen. Ik begrijp dat niet.

Haags boefje
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zielig hoopje mens, laat hij zich maar eerst eens goed zien op het veld en zijn benen laten spreken. Dat ligt binnen zijn mogelijkheden en het talent heeft hij wel.

evanzet
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het is toch niet te volgen. Alle Feyenoorders en PSV'ers hebben Ajax constant maar in hun systeem zitten. Wie zijn er nu gefrustreerd?

Oud keeper
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ohhhh , dit is een hele goeie🤣🤣🤣🤣🤣👍

Klantenservice
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat supporters dit soort liedjes nou over andere clubs zingen, okee, maar als speler moet je dat toch niet gaan doen. Dat is echt wel heel klein. Geef dan het goede voorbeeld, zeker als je aandeel in het kampioenschap maar heel erg klein was.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgend seizoen staat ie bij een aantal backs op de hitlist . Die dunne beentjes gaan vliegen door de lucht.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Met al die domme reacties heb ik het gevoel met heel beperkte mensen te maken hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen