Graham Potter wijst eerste aanbod van Ajax resoluut naar de prullenbak

25 april 2024, 14:43   Bijgewerkt: 25 april 2024, 14:51
Foto: © Imago

Graham Potter heeft het eerste aanbod van Ajax afgewezen, schrijft het Algemeen Dagblad. De eerste aanbieding vanuit Amsterdam zou niet in de buurt komen van het salaris dat de Engelsman voor ogen heeft.

Potter is in Amsterdam de topkandidaat om John van ’t Schip na dit seizoen op te volgen bij Ajax. Waar de Engelsman het op sportief gebied wel zou zien zitten, was de eerste aanbieding op financieel vlak bij lange na niet genoeg om de oefenmeester te overtuigen.

Artikel gaat verder onder video

In eerste instantie benaderde algemeen directeur Alex Kroes Potter voor een baan in Amsterdam. Ondanks dat Kroes werd geschorst wegens handel met voorkennis, besloot Ajax toch verder te gaan met de poging om de Brit in te lijven. De clubleiding verwacht dat Potter sneller voor een wederopstanding kan zorgen dan de andere Nederlandse kandidaten.

Waar Ajax de Engelsman dus een aanbieding deed, zal het een stuk dieper in de buidel moeten tasten om Potter daadwerkelijk vast te leggen. Mocht de clubleiding besluiten dat niet te doen, zal er worden doorgeschakeld naar de andere kandidaten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald de Boer verwijst Ajax-standpunt van Marco van Basten op pijnlijke wijze naar de prullenbak

Ronald de Boer is het niet met Marco van Basten eens dat er de afgelopen seizoenen te weinig talenten zijn doorgebroken bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet niet met een salaris aankomen dien je aan schreuder, Stijn en schippie geeft

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Niet ten koste van alles Ajax. Het geld dat eventueel over is beter besteden aan 'normale niveau' spelers. Er zijn coaches die minder kosten lijkt me. Potter kan geen wondertrainer zijn en als hij naar Ajax gaat dan neemt hij zijn spelers en staf mee en die kosten ook extra geld.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Tja, als iemand een PL salaris is gewend, dan is dat natuurlijk een enorm verschil met de salarissen uit de eredivisie 😅

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vergeten en hem ook van tafel vegen , mij vraag is ....waarom heeft een engelse club geen intresse getoont ?? Graag of helemaal niet !!

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Potter heeft teminste veel AJAX DEE EN A .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen