Twee Premier League spelers aangehouden vanwege verkrachting: Wolves brengt statement naar buiten

24 april 2024, 15:48
Foto: © Imago

Twee Premier League-spelers zijn aangehouden door de politie vanwege verdenking van betrokkenheid bij verkrachting, zo meldt The Sun. Het gaat om twee spelers, die beide negentien jaar oud zijn, van dezelfde club. Afgelopen weekend zouden ze bij het stadion van hun club zijn aangehouden. Welke twee spelers het zijn, is nog niet bekend.

Een van die spelers wordt verdacht van mishandeling en medeplichtigheid aan verkrachting. De andere voetballer, wordt verdacht van verkrachting. The Sun weet wel welke club het betreft, want zij hebben navraag gedaan bij de desbetreffende werkgever. “Aangezien de zaak nu in handen is van de politie, zal de voetbalclub op dit moment geen verder commentaar geven”, zei een woordvoerder van de club.

Artikel gaat verder onder video

De politie heeft inmiddels verklaard dat de spelers op borgtocht zijn vrijgelaten. Afgelopen vrijdagavond zou de verkrachting hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer heeft uren na de verkrachting contact opgezocht met de politie, en nu ook een klacht ingediend.

Wolverhampton Wanderers heeft inmiddels naar buiten gebracht dat zij in ieder geval niets met deze zoektocht te maken hebben. Doordat het twee negentienjarige spelers betreft, kwamen veel speurneuzen bij Wolves terecht, maar dit is dus onzin, zo meldt het team in een officieel statement, die hieronder te lezen is.

© Wolverhampton

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen