Eredivisie op tv: deze wedstrijden zendt ESPN uit in speelronde 34

15 mei 2024, 20:32
Foto: © Imago

Nederland gaat zich opmaken voor de laatste speelronde in de Eredivisie van het seizoen 2023/24. Komende zondagmiddag staat de 34ste speelronde van het seizoen gepland. ESPN zendt alle wedstrijden uit, maar wil je één specifieke wedstrijd integraal kijken? Dan is de kans groot dat je een abonnement moet hebben om te kijken.

Om 14:30 worden alle wedstrijden afgewerkt, dit om het zo spannend mogelijk te houden tot het laatste moment. Op ESPN 1 wordt er traditiegetrouw geschakeld op het schakelkanaal tussen alle Eredivisiewedstrijden van dat moment (negen in totaal dus). Drie van de negen wedstrijden worden op de andere kanalen van ESPN uitgezonden komende zondag.

Artikel gaat verder onder video

Op ESPN 2 kunnen liefhebbers de regerend kampioen in actie zien, want hier wordt PSV – RKC Waalwijk uitgezonden. Ook de wedstrijd van de huidige nummer twee valt live op televisie te bekijken. Feyenoord neemt het op tegen Excelsior in De Kuip, live te zien op ESPN 3. Tot slot kan men op ESPN 4 naar Vitesse - Ajax kijken.

De overige zes wedstrijden zijn integraal te zien op ESPN Watch, maar daar moet je dus een abonnement voor hebben. Het gaat om de wedstrijden: FC Volendam – Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam – SC Heerenveen, AZ – FC Utrecht, PEC Zwolle – FC Twente, Heracles Almelo – Fortuna Sittard en Almere City – NEC.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Eredivisie voor Europees voetbal

NEC, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles staan momenteel op een plek die goed is voor play-offs om Europees voetbal aan het einde van het seizoen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben als Feyenoord fan blij dat de gehele wedstrijd te zien is, maar een beetje vreemd zijn deze wedstrijden natuurlijk wel. Er zijn andere wedstrijden waar wel nog wat op het spel staat, maar dus niet volledig worden uitgezonden...

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Voor excelsior staat er nog wat op het spel. Verder is het de clubs met de meeste kijkers eerst

Vlear
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk wordt Ajax wel uitgezonden. Daar staat heel veel op het spel 😒

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen