Johan Derksen stoort zich opnieuw mateloos aan sportverslaggever en pleit voor vertrek

7 mei 2024, 15:01

Joep Schreuder heeft met zijn interviews naar aanleiding van de landstitel van PSV voor verbazing gezorgd. De sportverslaggever creëerde volgens René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred door opvallende stiltes te laten vallen voor een ongemakkelijk interview met Peter Bosz.

De naam van Schreuder komt maandagavond ter sprake aan tafel bij Vandaag Inside als Genee voor de grap de suggestie doet dat de sportjournalist de premier van Nederland moet worden: "Dan zijn we wel van die rare verhalen verlost bij Studio Voetbal", reageert Derksen vervolgens. De Snor vindt het opmerkelijk dat Schreuder nog steeds als sportverslaggever actief is bij de NOS, zo steekt hij niet onder stoelen of banken: "Ik snap niet dat die man nog losgelaten wordt. Het maakt mij niet uit wat hij doet, maar die gemaakte zinnetjes... Ik vind het zo stuitend. Het is toch een act."

Van der Gijp heeft zich, net als Derksen, ook verbaasd over het interview van Schreuder met Bosz. Van der Gijp viel op dat de journalist op een specifiek doel uit was: "Stiltes laten vallen, hopen dat Peter Bosz gaat huilen. Dat deed hij niet", zegt de analist van Vandaag Inside over de reactie van de trainer van PSV. "Ook Bosz wordt ongemakkelijk. Schreuder laat stiltes vallen en Bosz denkt dan: mag ik nu gaan of niet?"

Genee geeft in het programma aan dat hij goed begrijpt wat Derksen zegt. Ook de presentator van Vandaag Inside ziet een soort act in de interviews van Schreuder: "Het is zo gemaakt allemaal, doe nou gewoon even normaal. Stel nou gewoon een paar normale vragen", zegt de geboren Fries.

🔗 Frits Barend is woest op Johan Derksen en ontploft

"Heb je dan echt helemaal geen hersens?", vraagt Frits Barend zich af over Johan Derksen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Die naam Schreuder hè , dat is me wat hoor 😂

Dorp
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Tijdens het interview door Joop Schreuder met PSV directielid Arnesen gaf die een bloemlezing van alle redenen waardoor PSV kampioen werd. De naam van de PSV trainer Bosz werd niet een keer door de heer Arnesen genoemd. En de sportverslaggever Joop Schreuder die het vak volgens de heer Johan Derksen van VI niet beheerst maakte daar geen opmerking over. Broeit er iets onder de oppervlakte bij PSV en wordt de invloed van deze trainer om welke reden dan ook door dit directielid bewust niet genoemd en heeft Johan Derksen gelijk wat Joop Schreuder betreft?

Zozo
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

'Zelfpijper' Vos bij Ziggo heeft dezelfde irritante manier van verslag geven.

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er zijn vast veel mensen te vinden die zich mateloos storen aan de heer Derksen. Misschien kan hij zelf dan ook eens conclusies trekken...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen