Van der Gijp geniet enorm van dronken Engelse analist bij Borussia Dortmund: 'Beter dan die betweters van Ziggo'

2 mei 2024, 22:27
Foto: © Vandaag Inside

Jamie Carragher was op woensdagavond in het Signal Iduna Park aanwezig in Dortmund als analist, maar heeft voor de wedstrijd flink wat biertjes achterover getikt. Dit leverde hilarische beelden op van de Engelse analist, die zijn hele carrière bij Liverpool heeft gespeeld. René van der Gijp kan daar wel van genieten, zo vertelt hij bij Vandaag Inside.

“Gisteren had die Carragher staan zuipen. Maar ja, toen hebben ze hem toch gewoon neergezet als analist, dat vind ik ook wel weer leuk. Daar kwam geen zinnig woord uit, hahaha. Nee maar dat vind ik leuk joh, die nemen zichzelf allemaal niet zo serieus, zo hoort het toch ook? Dit vind ik echt goed. Daarna stond hij als analist gewoon die vragen te stellen”, vertelt de oud-profvoetballer.

Artikel gaat verder onder video

De TV-persoonlijkheid vindt het in ieder geval fijner wegkijken dan woorden van andere analisten. “Als je elke keer die betweters ziet bij dat Ziggo, dan word je daar toch ook niet vrolijk van? Hier word ik echt vrolijk van. Iedereen neemt zichzelf zo serieus, en daarom vind ik het leuk dat zo’n Engelsman de hele middag gaat staan zuipen, en dan gewoon ’s avonds als analist optreedt. Er kwam geen zinnig woord uit, schitterend”, besluit Van der Gijp.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Spaanse media melden zeer slecht nieuws voor Memphis Depay

Memphis Depay mag aankomende zomer vertrekken bij Atlético Madrid, zo melden diverse Spaanse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen