Ajax laat deal bijna klappen: ‘De situatie is zorgelijk, Ajax heeft er genoeg van’

4 mei 2024, 17:11   Bijgewerkt: 4 mei 2024, 17:19
Foto: © Imago

Ajax begint de houding die het kamp van Graham Potter inneemt langzaam maar zeker zat te raken, zo sijpelt zaterdag door vanuit Engeland.

Ajax hoopt Potter aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen en onderhandelt al enige tijd met diens zaakwaarnemer John Morris. Vooralsnog komt de Amsterdamse club echter niet tegemoet aan de financiële eisen die de belangenbehartiger namens Potter op tafel legt.

Volgens twitteraar Sam C, die verbonden is aan TheUnitedStand en al eerdere primeurs over Potter op z'n naam heeft staan, speelt Morris het hard in de onderhandelingen met Ajax. In Amsterdam begint men de houding van de zaakwaarnemer langzaamaan echter zat te raken, klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

“Ajax heeft er bijna genoeg van. De club had graag twee weken geleden al een akkoord gehad, maar een definitief akkoord is er nog steeds niet. De situatie is ‘zorgelijk’, bevestigt een bron”, schrijft Sam C zaterdag op X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez waarschuwt Ajax, PSV en Feyenoord voor speler ‘met een bepaalde arrogantie’

Kenneth Perez waarschuwt drie topclubs: "Hij heeft bepaalde arrogantie… Hij heeft een bepaald gemakzucht. Hij voelt zich een beetje als Virgil van Dijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ze laten niet met zich sollen maar worden al 2 weken aan het lijntje gehouden. Wat ik al zei Alex kroes is een klein gefrustreerd mannetje met een napoleon complex.

Storm
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

Je moet dringend je eigen reacties eens lezen. Dat jij nota bene aankomt met gefrustreerd en Napoleoncomplex. Doe eens normaal klein kind.

zwartekat
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Mee eens Storm

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Zo! Wat een kinderachtige reactie Rudolf. Ten eerste is Alex Kroes groot, niet klein. Dat is Joost. Ten tweede stapt hij juist óp een schip dat zonk, terwijl Napoleon er juist vanaf stapte... Dus kinderachtig én het klopt ook niet..

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Die jongen is zwaar gepest vroeger en nu thuis niks te zeggen dan krijg je het gevalletje Rudolf

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Geef hem een muts en een baard en het is net kabouter Plop. Maar neemt niet weg dat hij t probeert. Alleen snap zelf niet dat het grote Ajax hem zo in handen neemt.. het is toch een klein egoïstisch dravertje wat heb je er nou aan. Maar oké als je als club het niet meer weet snap ik het ook wel weer. Was even vergeten in welke crisis Ajax zich bevindt. Hoop voor alle supporters dat Ajax er weer snel boven op komt wie weet kunnen jullie dan een standbeeld plaatsen van Alex Kroes op een paard.

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dacht ajax er ook maar zo over 2 a 3 seizoen geleden maar hopelijk hebben ze er nu van geleerd gewoon door schakelen naar een andere trainer ajax zou toch niet alleen gefocust zijn alleen op potter

Dropkick
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Als je al zo denkt , afkappen die handel want dat betekend dat hij in de toekomst ook een probleem kan worden.

Dug out
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Gaat het dan toch Farioli worden?

Ajeto!
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Steijn is nog vrij

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sem ?

haike
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

ik snap die potter wel!! die heeft gezien wat een onmogelijke kut missie het gaat worden daar en die denkt fuck it maar met die amateurs ga ik niet in zee!! en gelijk heeft hij!

Storm
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Kun je ook normaal reageren of is er iets met je hersencapaciteit aan de hand? Man man....

K. Daffie
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Haike heeft een punt.

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hij heeft helemáál geen punt. Het is Potter om geld te doen en eventueel gevraagd worden door een club waar hij liever heen gaat. Ajax is voor die man gewoon een mogelijkheid. Het heeft niks te maken met "onmogelijke kut missie" of dat soort domme uitdrukkingen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Als hij zou denken dat het een onmogelijke missie zou zijn, en niet met de club in zee zou willen, dan zouden ze onderhandelingen al niet meer lopen. Dan had hij de stekker er zelf al uitgetrokken. De onderhandelingen lopen blijkbaar nog, dus zal hij de klus zelf (trainer zijn van Ajax) gewoon zien zitten. Vanuit dat oogpunt klopt jouw beledigend geformuleerde stelling dus niet Haike.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Helemaal mee eens Haike.. maar misschien als ze hem een paar miljoen extra geven.. hij ziet natuurlijk wie de groot verdieners zijn bij Ajax.. Bergwijn en Henderson als dat zo makkelijk gaat daar wilt hij ook wel wat extra’s.

Storm
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Als ik Ajax was, was het nu wel klaar geweest met Potter. Je moet geen man willen aantrekken die eigenlijk geen zin heeft in de klus.

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Die wacht dat er misschien een andere "grotere" club langs komt, komt die niet tekend die bij Ajax

Klantenservice
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik vermoed ook dat hij een beetje tijd rekt. Mocht er een grotere club komen dan zegt hij Ajax af. Komt die club er niet dan kiest hij voor ajax.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies maar mag je dat nog wel zeggen hier 😉. Opletten jongens opletten !!!!!

K. Daffie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is vraag en aanbod. En Potter komt niet in een gespreid bed terecht. Dus die mag wat vragen.

zwartekat
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Links laten liggen die engelse Potter

Dropkick
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Als Ajax hem nu nog neemt, dan laten ze zich wel het kaas van het brood eten. Deze man is nu al ongeschickt voor Ajax , het is een troublemaker.

CG
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ik vermoedde al dat zijn komst erg moeilijk zou worden. Laat hem lekker in Engeland blijven !!!

CG
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Is nu (misschien definitief) de jeugdtrainer Dave Vos de allerbeste oplossing. Als hij 3x zoveel zou verdienen dan nóg is hij ca. 160 procent goedkoper dat Potter !!!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Deze man wil naar Feyenoord.

KROTJE
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Graag zo snel mogelijk, Feyenoord heeft hem nu heel hard nodig.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Op dit moment zijn er 2 reageerders (Rudolf en Haike) die een genoegen blijken te hebben om Ajax in alle opzichten voortdurend belachelijk te maken. Eens een keer om de frustraties van de afgelopen minjaren van Feyenoord daarmee te compenseren mag van mij en ik begrijp het wel, maar in elk Ajax-gerelateerd artikel alles en iedereen bij Ajax zonder onderbouwing vernederen is toch verre van normaal (geestelijk) gedrag ? Ik begrijp echt niet wat zij er mee willen beogen, is het hun manier van geestelijke masturbatie ? Deze 2 krijgen steeds en steeds meer hatelijke tegenreacties terug wat niet de bedoeling is. De sportieve actualiteit is veranderd, Slot neemt naast zijn staf ook enkele spelers mee en andere spelers gaan ook naar clubs elders emigreren waardoor Feyenoord kan verzwakken. Ik hou mijn hart vast dat als het tij bij Feyenoord keert en Ajax beter voor de dag komt. Maar in elk geval wordt de sfeer door provocaties van deze 2 hier verziekt.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En jij bent degene die Feyenoord altijd kleineert en belachelijk maakt. Jij verziekt hier de sfeer door altijd te provoceren. Jou haat naar Feyenoord toe is zo groot.. En jij hoeft je hart niet vast te houden hoor omdat Slot weggaat. Feyenoord is groter dan Slot. Sterker nog ik ben blij dat hij vertrekt. Ik vond het voetbal de laatste tijd niet altijd even best. Buiten die 6-0 dan tegen jou provincieclubje. De uitslag had hoger moet zijn ware het niet dat de knvb de scheids en de var medelijden had met je clubje. Wat het eigenlijk nog erger maakte. Hoe klein kan je zijn.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hoe kom jij toch elke keer dat ik Feyenoord kleineer ? Ik denk dat je nog steeds met KC (die altijd Ajax goed verdedigde) in gedachten bent, maar ik ben Krotje. En als ik Feyenoord kleineer is omdat jij en je compaantjes Ajax steeds onnodig kleineert, vernedert en beledigt, dus oog om oog tand om tand, maar daar kunnen jullie tere zieltjes niet tegen. =Verzamel bewijzen en publiceer het hier !!!= dat mag van mij of klaag mij bij de redactie aan, maar hou op met je valse beschuldigingen en wees niet zo overgevoelig en ga geen spijkers op laag water zoeken. Als jij met harde bewijzen komt dan trek ik mijn conclusie en ga ik hier weg. Met je reacties pak jij elke keer uit met je vernederende opmerkingen over Ajax en dan krijg je (ook van mij) tegenreacties terug. Als je geeft moet je ook ontvangen. Wat jij en je compaantjes willen is dat iedereen hier, ook Ajacieden, stroop op jullie monden smeren wat Feyenoord betreft en jullie naar de mond praten. Ik kijk wel beter uit, over mijn lijk. Over kleineren gesproken lees hier wat in je reactie staat: "Buiten die 6-0 dan tegen jou provincieclubje." Zegt een Feyenoordsupporter 'provincieclubje' over Ajax, alsof je door een strontkar overreden wordt. Van mij had het best 10-0 kunnen zijn net als die 10-0 van PSV tegen jouw almachtige Feyenoord. En o ja de VAR/KNVB/Scheidsrechter hadden medelijden met Ajax, nee fout, jouw Feyenoord was niet in staat om meer doelpunten tegen een ziek Ajax met veel geblesseerden te kunnen maken. En wat en hoe jij over Slot denkt interesseert mij geen hol, ik denk het mijne over Slot met zijn vertrek. Voor mij is Slot de architect van de laatste successen van je cluppie. Aldus. Nog meer ?

Kkorat swatcat
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Streep door die Potter en Wim Jonk halen,kost een stuk minder en heeft ook nog eens Ajax DNA.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen