Romano Postema geeft voormalig club Roda JC trap na in livestream: ‘Wat een triest figuur!’

11 mei 2024, 16:33
Foto: © Imago

Romano Postema geniet met volle teugen van de promotie van FC Groningen. De spits, kind van de club van Groningen, is extra blij met het feit dat de Trots van het Noorden is gepromoveerd ten opzichte van Roda JC, zo blijkt (wederom) uit een video die rondgaat op X.  

De verstandshouding tussen Postema en Roda JC is niet al te positief. Integendeel. De aanvaller werd vorig seizoen door Groningen uitgeleend aan de Limburgers, maar kende een ongelukkig seizoen. Dat lag volgens Postema zeker niet aan hem alleen. De spits zag hoe onder meer topscorer Dylan Vente de voorkeur kreeg. Ook met de supporters kent Postema geen goede band, zo bleek uit een interview met het Dagblad van het Noorden.

Artikel gaat verder onder video

Uit diverse quotes bleek dat de 22-jarige nog een appeltje had te schillen met Roda. Hoewel de spits in de beladen wedstrijd niet tot scoren kwam, verzekerde Groningen zich wel met promotie naar de Eredivisie. In een livestream, die tijdens de feestvreugde van de Groningse selectie plaatsvond, leek Postema opnieuw zijn gram te willen halen.

“Wie is Roda?!”, schreeuwt de Groninger vol in de camera. Het fragment gaat momenteel rond op X en valt niet bij iedereen in de smaak. “Wat een triest figuur!”, stelt men.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FROIO
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wie is deze Romana.? Beetje Messi (WK) achtige reaktie. Of Mourinho versus Slot.

jeweetwel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom op man. Niet zo zwaar aan tillen. Als je hoort wat spelers er uitkramen na een kampioenschap of promotie, daar is Postema heus niet de enigste van. Zal de drank zijn.....Vandaag heeft hij spijt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen