Hans van Breukelen doet zeer gevoelige uitspraak, maar wordt faliekant uitgelachen door Johan Derksen

8 mei 2024, 08:10
Foto: © OP1, Vandaag Inside

Johan Derksen en René van der Gijp hebben dinsdagavond in het programma Vandaag Inside gereageerd op de uitspraken van oud-doelman Hans van Breukelen in de talkshow OP1. Van Breukelen, die afgelopen weekend de schaal mocht uitreiken aan de spelers van PSV, gaf in het programma aan dat hij vreest voor een Derde Wereldoorlog.

De teksten van Van Breukelen, die zeer serieus waren bedoeld, worden in het programma Vandaag Inside totaal niet serieus genomen: "Van Breukelen heeft veertig minuten zijn mond gehouden, dus ik dacht bij mijzelf: dat gaat de goede kant op", begint Van der Gijp op cynische wijze in de talkshow op SBS6. "Toen mocht hij wat zeggen, en wat zegt hij denk jij? Dat we de Derde Wereldoorlog tegemoet gaan! Daar ga ik niet lekker van slapen", zegt een lachende Van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

Derksen, die ook naar het optreden van Van Breukelen heeft gekeken, was in het begin net zo verbaasd als zijn collega: "Ik dacht eerst: hij zegt helemaal niets. Hij trok wel een heel interessant hoofd steeds", zegt Derksen, waarna hij hard begint te lachen als hij de beelden van Van Breukelen in gesprek met presentator Sven Kockelmann ziet: "Dan is PSV net kampioen geworden..."

Van der Gijp legt de uitlatingen van Van Breukelen vervolgens voor aan Arend-Jan Boekestijn, historicus en te gast bij Vandaag Inside: "Ik hoop dat het niet gaat gebeuren, maar het is niet zo dat we het niet kunnen uitsluiten. Ik vind het wel gevaarlijker dan ooit, maar ik denk niet dat we een Derde Wereldoorlog in zullen gaan.

Bekijk hieronder het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside en OP1:
 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Frits Barend is woest op Johan Derksen en ontploft

"Heb je dan echt helemaal geen hersens?", vraagt Frits Barend zich af over Johan Derksen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Mooi om te zien hoe de heren van der Gijp en Derksen weer eens iemand kleineren en uitlachen....... Mag ik een teiltje? Zielige platvloerse domme mensen. Walgelijk.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Daarom kijk ik al heel lang niet meer. Dat teiltje mag wat mij betreft wel een zwembad zijn👍

Ron Posthuma
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik was altijd overtuigd fan maar het wordt al slapper en dommer

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gelukkig kan je Hans van Breukelen wél serieus nemen, schei toch uit wat een triest figuur! Volkomen terecht dat deze man op de hak wordt genomen, van Breukelen is iets teveel in zichzelf gaan geloven en met alles wat hij zegt trekt ie een gezicht van "zo , daar kan je even een dag op kauwen" Ongeacht of je fan van VI bent of niet, die hebben in ieder geval nog zelfspot.

Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Vi heeft geen zelfspot nodig, verstandige mensen zien zelf wel dat oetlul van der Gijp en racist Derksen zichzelf ieder avond genoeg voor lul zetten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen