Derksen blijft bargast Vandaag Inside onderbreken: 'Ga tegen die cameraman zitten lullen'

17 april 2024, 09:05
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft overal een mening over, dus ook over het Amerikaanse rechtssysteem. Bargast (en Amerika-kenner) Raymond Mens komt er in de Vandaag Inside-uitzending van dinsdagavond dan ook nauwelijks tussen bij De Snor, tot hilariteit van de rest van de tafel.

Naar aanleiding van de zaak tegen oud- (en mogelijk toekomstig) president Donald Trump en die tegen de vorige week overleden OJ Simpson wordt het fenomeen juryrechtspraak besproken in de SBS-talkshow. Mens legt het een en ander uit, maar wordt onderbroken door tafelgast en advocaat Job Knoester én Derksen.

Artikel gaat verder onder video

Vanaf de bar probeert Mens vervolgens het woord weer te nemen: "Dat is het punt, dat was ik aan het vertellen voordat ik...", maar Derksen praat dwars door hem heen. "Ik ga naar huis hoor", zegt Mens lachend, met de handen in de lucht, terwijl René van der Gijp vraagt: "Was je nog niet klaar?". Derksen wijst: "Ga tegen die cameraman zitten lullen!"

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Maar één man zou Johan Derksen kunnen opvolgen in Vandaag Inside: 'Hij komt wel een beetje in de buurt'

Mocht Johan Derksen ooit vertrekken bij Vandaag Inside, dan lijkt er één geschikte kandidaat om zijn plaats aan de talkshowtafel over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Hij kan geen kritiek velen die arrogante Derksen hij zal nooit toegeven dat hij fout zit en hij zat goed fout. Van der Gijp is nog veel erger die kan alleen maar lachen om zijn eigen stomme grappen, wanneer hij praat zegt hij eigenlijk niets, alleen maar onzin.

Bert Turfboer
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het wordt tijd dat het programma van de buis gaat. 3 onbenullen die ontzettend veel verdienen met anders denkende de mond te snoeren. ( recent Ek, Marijnissen, Mens ) Genee zet de boel op scherp door zijn manier van vraagstelling en Derksen en Gijp gaan volop in de aanval. Wat een stelletje losers!!!

Bert Turfboer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En Hagens niet te vergeten.

HansVermeulen21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Juist, weg met die klanten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen