Eredivisie op tv: deze wedstrijden zendt ESPN uit in speelronde 33

12 mei 2024, 09:34
Foto: © Imago

Nederland gaat zich opmaken voor de laatste twee speelrondes in de Eredivisie van het seizoen 2024/25. Komende zondagmiddag staat de 33ste speelronde van het seizoen gepland. ESPN zendt alle wedstrijden uit, maar wil je één specifieke wedstrijd integraal kijken? Dan is de kans groot dat je een abonnement moet hebben om te kijken.

Om 14:30 worden alle wedstrijden afgewerkt, dit om het zo spannend mogelijk te houden tot het laatste moment. Op ESPN 1 wordt er traditiegetrouw geschakeld op het schakelkanaal tussen alle Eredivisiewedstrijden van dat moment (negen in totaal dus). Drie van de negen wedstrijden worden op de andere kanalen van ESPN uitgezonden komende zondag.

Artikel gaat verder onder video

Op ESPN 2 kunnen liefhebbers de regerend kampioen in actie zien, want hier wordt Fortuna Sittard – PSV uitgezonden. Ook de wedstrijd van de huidige nummer twee valt live op televisie te bekijken. NEC, dat nog strijdt voor de play-offs om Europees voetbal, speelt in De Goffert tegen Feyenoord. Deze wedstrijd is te bekijken op ESPN 3. Tot slot kan men op ESPN 4 naar Ajax – Almere City kijken.

De overige zes wedstrijden zijn integraal te zien op ESPN Watch, maar daar moet je dus een abonnement voor hebben. Het gaat om de wedstrijden: Excelsior – Heracles Almelo, SC Heerenveen – Vitesse, FC Twente – FC Volendam, RKC Waalwijk – PEC Zwolle, Go Ahead Eagles – AZ en FC Utrecht – Sparta.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerard Gerritsen
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waarom wordt de wedstrijd FCTwente-Volendam niet rechtstreeks uitgezonden. Hier gaat het nog ergens om. Belachelijk om de zogenaamde top 3 uit te zenden

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Meeste kijkers dus niet belachelijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen