Derksen springt in de bres voor Ten Hag: ‘Hij heeft het daar helemaal niet zo slecht gedaan'

27 april 2024, 08:26
Foto: © Talpa

Johan Derksen vindt dat de kritiek op Erik ten Hag niet terecht is. Volgens de oud-voetballer doet de trainer het bij Manchester United het niet zo slecht als iedereen roept.

“Ten Hag denkt dat hij kan overleven bij Manchester United”, begint Valentijn Driessen bij Vandaag Inside. “Maar hij is iedere dag allerlei verslaggevers aan het beledigen. Dan ben je natuurlijk je eigen doodvonnis aan het vellen.”

Artikel gaat verder onder video

Derksen vindt alle kritiek vanuit de Britse media op Ten Hag wat overdreven. “Hij heeft het daar helemaal niet zo slecht gedaan”, geeft hij aan. “Hij zit in de finale van de cup (de FA Cup, red.) en hij doet in de competitie aardig mee. Ik vind dat hij het niet zo slecht doet hoor. Ik denk dat Manchester City, maar ook Arsenal, Tottenham en Liverpool een beter team hebben.”

“Maar Johan, jij weet zelf dat er een nieuwe eigenaar en een nieuwe technisch directeur komen”, haakt Driessen daarop in. “Die gaan een andere trainer nemen. Die gaan niet met de trainer door die zevende wordt.” Wilfred Genee vindt dat de journalist daar een punt heeft: “Het is de laagste notering in de historie in de Premier League.” Driessen denkt dat er geen toekomst meer is voor Ten Hag in Manchester. “Alleen hij wil zich er nog niet bij neerleggen. Het is einde verhaal, maar die Potter denkt dat hij dan naar Man United kan en dan kan Ten Hag mooi naar Ajax.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee verklapt: tafelgast mijdt cameraploegen en ontsnapt door achteruitgang

Een regelmatig terugkerende tafelgast van Vandaag Inside mijdt bewust de cameraploegen buiten de studio.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, hij heeft het niet slecht, maar ik denk de club toch wel !!!

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

met 7 nul verliezen van Liverpool grootste nederlaag van United ooit en de CL niet halen dan doe je volgens Derksen het niet slecht.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag is een hele goeie trainer maar met spelers die niet passen in èèn elftal , ga er maar aanstaan . MU moet er een hele spelers auction van maken en weg met , Rashford, Anthony , Fernandes , Casimero , Eriksen , Maguire , om er maar een paar te noemen , dan pas zal er bij MU weer wat leuks kunnen onstaan , en met ETH als trainer.p

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag heeft zelf dit elftal bij elkaar gekocht, derhalve verantwoordelijk voor deze resultaten!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten hag heeft een klein bekertje en verder niks anders dan slechte eindklassementen met een club als mu. Europees dramatisch . Uitgaven gigantisch . Nee prima gedaan die ten hag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen