Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz wijst vervanger voor geblesseerde Dest aan

25 april 2024, 11:42
Foto: © Imago

Peter Bosz zal donderdagavond voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen slechts één wijziging doorvoeren ten opzichte van het vorige duel, verwacht het Algemeen Dagblad. Bij de Eindhovenaren zal Mauro Júnior waarschijnlijk de geblesseerde Sergiño Dest vervangen.

Dest scheurde vorige week zijn voorste kruisband af en zal daardoor de rest van het kalenderjaar niet meer aan spelen toekomen. Voor de positie aan de linkerkant van de verdediging heeft Bosz de keuze uit Mauro en Patrick van Aanholt. Hier kiest de oefenmeester waarschijnlijk voor de Braziliaan, die meer minuten in de benen heeft dan zijn concurrent.

Artikel gaat verder onder video

In de rest van de opstelling zal Bosz naar verwachting geen wijzigingen doorvoeren voor de wedstrijd in Heerenveen. Het vorige duel, thuis tegen Vitesse, werd met maar liefst 6-0 gewonnen, dus is er voor de oefenmeester geen reden om verder in te grijpen.

Voor PSV kan het donderdagavond al feest zijn. Daarvoor moeten de Eindhovenaren minstens een punt meer pakken dan nummer twee Feyenoord, dat later op de avond op bezoek gaat bij Go Ahead Eagles. Weten de Rotterdammers net zo veel of meer punten te pakken, zal het feestje in Eindhoven worden uitgesteld.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Van der Hart; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Tahiri; Walemark, Van Amersfoort, Nunnely.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wanneer kan PSV landskampioen worden?

Dit zijn de resterende schema's van PSV en Feyenoord. Wanneer kan de champagne ontkurkt worden?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen