Meer duidelijkheid over blessure Wieffer: EK in gevaar voor de Feyenoorder

3 mei 2024, 14:44
Foto: © Imago

Mats Wieffer is tot het einde van het seizoen niet inzetbaar voor Feyenoord, zo meldt de club. Door een bovenbeenblessure staat de speler tijdelijk buitenspel. Afhankelijk van zijn herstel kan hij tijdens het EK in actie komen.

Tijdens een training voorafgaand aan de bekerfinale liep Wieffer deze blessure op. Hij maakte toen ook geen deel uit van de selectie, maar werd wel op krukken gesignaleerd. Nadat de wedstrijd was afgefloten, kwam hij met deze krukken het veld op, maar liet hij ze snel vallen om echt het feestje met zijn ploeggenoten te kunnen vieren.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens de persconferentie van vrijdag werd Arne Slot gevraagd of hij vreesde dat de middenvelder het EK zou mislopen. “Ik zou zelf het woord vrezen niet gebruiken. Binnenkort moeten ze inschatten hoe fit hij nog kan zijn (tijdens het EK, red.) Maar dit is niet echt een positief signaal. Ik kan alleen niet in zijn lichaam kijken om te weten hoe zijn herstel eruit gaat zien de komende weken. Een ideale aanloop naar het EK, dat is het in ieder geval zeker niet.”

De laatste wedstrijd van Feyenoord dit seizoen wordt op 19 mei gespeeld, thuis tegen Excelsior. Dat duel moet Wieffer dus zeker missen. Het eerste duel van Oranje op het EK is een kleine maand later, op 16 juni tegen Polen. Daarvoor speelt de ploeg van Ronald Koeman nog twee oefenwedstrijden: op 6 juni tegen Canada en op 10 juni tegen Ijsland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen