Coach Van der Gaag moet weg bij Marítimo

21 april 2010, 12:36

Mitchell van der Gaag zit na de zomer niet meer op de bank bij Marítimo Funchal. De oud-verdediger was sinds het vertrek van Carlos Carvalhal interim-coach van de Portugese club, maar kan niet langer op de steun van het bestuur rekenen.

Van der Gaag kreeg vrijdag, enkele uren voor de competitiewedstrijd tegen Olhanense, te horen dat hij moet vertrekken. Dat ging op merkwaardige wijze, vertelt hij aan Voetbal International. "Ik heb twee weken geleden laten weten dat ik toekomst zag in deze groep en graag door wilde, maar toen merkte ik al dat de voorzitter daar anders over dacht. Vrijdag publiceerde het voetbalblad A Bola een artikel waarin stond dat de club niet verder wilde met me. De voorzitter vertelde het me na de lunch. Hij bood me aan dat ik zelf na de wedstrijd bekend mocht maken dat ik opstapte. Dat zou beter voor mijn imago zijn. Ik heb dat geweigerd, ik wil graag geloofwaardig blijven."

Tijdens de resterende competitiewedstrijden van dit seizoen zit Van der Gaag nog wel op de bank bij Maritimo, dat momenteel achtste staat in de Portugese competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen